Apteekistamme laaja valikoima laadukkaita ja ylellisiä apteekkikosmetiikkatuotteita ihosi tarpeeseen. Monipuolisesta kosmetiikkavalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat tuotteet niin ihonpuhdistukseen, kosteutukseen, kuorintaan ja hemmotteluunkin.

Laadukas apteekkikosmetiikka tekee ihollesi hyvää. Ihonhoitosarjoja löytyy jokaiselle ihotyypille, niin atoopikoille, aikuisiän aknesta kärsiville kuin normaali-ihoisillekin.

Apteekissa myytävä dermokosmetiikka on korkealaatuista ja sisältää vain tutkittuja, hyvin siedettyjä ainesosia.

Tervetuloa palveltavaksi, löydetään yhdessä sinulle sopivat ihonhoitotuotteet.


Aco

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. Yrityksellä on oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. ACO tuotiin markkinoille vuonna 1939 Ruotsin apteekkien omana tuotemerkkinä. Nykyään ACO:n ihonhoitotuotteita myydään kaikissa Pohjoismaissa vain apteekissa.

ACO-tuotteisiin valitut ainesosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet kasvojen ja vartalon iholle. Ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.


A-DERMA

Luonnollisesti hoitava, kasvipohjainen dermokosmetiikkasarja on ihotautilääkäreiden ja tutkijoiden kehittämä. A-Derma:n sarja on suunnattu erityisesti herkän ja hauraan ihon tarpeisiin. Tuotteet eivät sisällä alkoholia, eteerisiä öljyjä tai väriaineita. Suuri osa tuotteista on myös hajusteettomia. Ainesosien määrä on minimoitu allergiariskin välttämiseksi. Kaikki tuotteet on valmistettu lääketehtaan standardien mukaan Ranskassa.

A-Derma:n luonnolliset arvot näkyvät jo sen tuotantoprosessissa. Tuotteissa käytettävä Rhealba®-kaura viljellään tiukkoja luomuviljelyperiaatteita noudattaen.


Atopik

Suomalainen Atopik-luonnonkosmetiikkasarja on vain apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja kasvojen ja vartalon herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu kotimaisen luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua 100% vegaanista luomukosmetiikkaa, gluteenitonta ja eläinkokeetonta ( Leaping Bunny auditoitu ).

Tuotesarjaan kuuluu mm. Atopik Hoitobalmi joka on maailman ensimmäinen kosmetiikkatuote, joka on pakattu Sulapacin ainutlaatuiseen rasiaan. Rasia on täysin biohajoava ja muoviton, sillä suomalaisinnovaatio valmistetaan puusta ja luonnoperäisistä sidosaineista. Rasiat ja pakkaukset ilmentävät luonnollisuutta ja syvää ekologista kestävyyttä.

Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa Helsingissä.


Avene

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä, hoitava ihonhoitosarja herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Veden ihoa parantava ja rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja myöhemmin ihotautilääkärit ovat sen todenneet. Tuotelinjaan kuuluu laaja valikoima valmisteita kasvojen ja vartalon hoitoon sekä anti-age tuotteita.


Bioeffect

BIOEFFECT - ihonhoitosarja, joka syntyi bioteknologian tutkimuksesta. Tuotteet ovat kehitetty ja valmistettu Islannissa kolmen uraauurtavan tiedemiehen tutkimustyönä. Heidän työnsä Nobel-palkitun tutkimuksen parissa mahdollisti ihmisen DNA:n mukaisten ihoproteiinien tuottamisen ohrassa. Yli 10-vuoden kehitystyön tuloksena saatiin iholle käytettäviä, kasviperäisiä EGF-solukasvutekijöitä ( Epidermal Growth Factor ), jotka hoitavat ihon ikämuutoksia luonnollisesti ihon omilla ehdoilla. EGF-soluaktivaattorit kiihdyttävät solu-uusiutumista ja siten tutkitusti korjaavat ihon ikämuutoksia.

BIOEFFECT-ihonhoitotuotteet heleyttävät ja kirkastavat ihoa ja palauttavat ihon luonnollisen nuorekkuuden.


BM CosmeCeuticals

BM CosmeCeuticals on lääketieteen kehittämä ihonhoitosarja. BM voide ehkäisee ryppyjä ja tuo uutta energiaa iholle. BM-sarjan ihonhoitotuotteilla saadaan näkyviä tuloksia ryppyjen ja jopa arpien hoidossa. Tuotteet vahvistavat ohutta ja herkkää ihoa, ja ne sopivat hyvin myös ärtyneen ihon hoitoon. Sarjasta löytyvät tuotteet myös rasvaiselle, suurihuokoiselle sekä epäpuhtaalle iholle. Lisäksi BM:llä on todettu olevan myönteinen vaikutus pigmenttiongelmiin, couperoosaan ja atooppiseen ihoon.


CeraVe

CeraVe on ihotautilääkäreiden kehittämä tuotesarja koko perheen jokapäiväiseen ihonhoitoon sekä kasvoille että vartalolle. CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia ( 1,3 ja 6 II ). Nämä keramidit auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun. Tuotteiden kosteuttava vaikutus  iholla säilyy jopa 24 tuntia.


DUCRAY

Päivittäistä elämää helpottavat hoitoratkaisut. Ducray on yksi luotettavan ranskalaisen lääkealan yrityksen Pierre Fabren tunnetuimmista brändeistä. Yritys on keskittynyt jo yli 50 vuoden ajan kolmeen toisiaan täydentävään tehtävään; lääkkeisiin, terveyteen sekä dermokosmetiikkaan. Laaja valikoima tarjoaa hoitoratkaisuja  päänahan ongelmatilanteisiin sekä päivittäiseen ihonhoidon hyvinvointiin.

Ducray dermokosmetiikka-tuotteet myydään vain apteekkien kautta.


Eucerin

Hoitava Eucerin-ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka ovat kehitetty erityisesti herkälle iholle. Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille varmistaen, että iho saa kaikkein parhaimman hoidon. Tuotteet ovat miellyttäviä , nopeasti imeytyviä eivätkä tuki ihohuokosia.

Eucerin tuotteet auttavat säilyttämään tai palauttamaan ihon terveyden. Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen on dermatologisesti perusteltu hyvän tuloksen saamiseksi.

Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäkäreiden kanssa.  Tuotevalikoimaan kuuluu sekä kasvoille että vartalolle tarkoitettuja valmisteita.


Favora

Suomalainen Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille. Tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita iho tarvitsee voidakseen hyvin. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan. Kätevän pumppumekanismin ansiosta tuotetta saa kevyesti painamalla juuri haluttu määrä.

Favora-sarjan kaikki 18 tuotetta ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnusta. Tämä takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favora Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.


IDUN Minerals

Vain apteekissa myytävä ruotsalainen mineraalikosmetiikkasarja, joka pohjautuu erittäin tarkasti puhdistettuihin mineraaleihin. Mm. kynsilakoissa on 5-Free-koostumus, joka tarkoittaa, että kynsilakasta on jätetty pois viisi epäterveellistä kynsilakoissa yleisesti käytettyä ainesosaa. Sarjaan kuuluu kattava valikoima värikosmetiikkaa kasvoille, silmille, huulille ja kynsille. IDUN Minerals -tuotteet eivät sisällä hajusteita.

IDUN Minerals - ihonhoitotuotteet sisältävät iholla luonnostaan esiintyviä kosteutta sitovia ainesosia ja omenan vitamiineja ja mineraaleja. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, hajusteettomia ja 100% vegaanisia. Osalla tuotteista on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Ihonhoitosarja sopii myös kaikista herkimmälle iholle.


La Roche-Posay

Ihonhoitotuotteet on tarkoitettu kaikille ihotyypeille - myös kaikkein herkimmille ja koko perheelle. La Roche Posay on ollut herkän ihon asiantuntija jo vuodesta 1928. Ihotautilääkärit kautta maailman suosittelevat La Roche Posayn tuotteita. Kaikki tuotteet sisältävät ainutlaatuista lähdevettä, joka on peräisin Ranskasta La Roche-Posayn kylästä.  100% tuotteista ovat hypoallergeenisia. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja niiden teho sekä siedettävyys on todistettu.


Louis Widmer

Kaikille ihotyypeille soveltuva sveitsiläisen perheyrityksen valmistama dermokosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisia herkälle kasvojen ja vartalon iholle soveltuvia joko  miedosti hajustettuna tai hajusteettomina.

Louis Widmer tekee tiivistä yhteistyötä ihotautilääkäreiden ja -klinikoiden kanssa. Kaikki tuotteet valmistetaan farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti Sveitsissä, Zürichissä.


Vichy

Kokonaisvaltaista ja laadukasta ihonhoitoa koko keholle ikään ja ihotyyppiin katsomatta. Ranskalainen ihotautilääkäri Haller perusti Vichy-brändin vuonna 1931 ja hän tutki paljon lähdeveden vaikutuksesta ihon hyvinvointiin. Siitä lähtien mineraalipitoinen VICHY Thermal Spa-lähdevesi on ollut tärkeä ainesosa sarjan tuotteissa. Viittätoista mineraalia sisältävä vesi tieteellisesti todistetusti vahvistaa ihoa ja auttaa sitä uusiutumaan. Vichy tekee yhteistyötä dermatologien kanssa ja kaikki sen ihonhoitotuotteet tutkitaan yhtä tiukkojen menetelmien mukaisesti kuin lääkevalmisteet.