Apteekistamme laaja valikoima laadukkaita ja ylellisiä apteekkikosmetiikkatuotteita ihosi tarpeeseen. Monipuolisesta kosmetiikkavalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat tuotteet niin ihonpuhdistukseen, kosteutukseen, kuorintaan ja hemmotteluunkin.

Laadukas apteekkikosmetiikka tekee ihollesi hyvää. Ihonhoitosarjoja löytyy jokaiselle ihotyypille, niin atoopikoille, aikuisiän aknesta kärsiville kuin normaali-ihoisillekin.

Apteekissa myytävä dermokosmetiikka on korkealaatuista ja sisältää vain tutkittuja, hyvin siedettyjä ainesosia.

Tervetuloa palveltavaksi, löydetään yhdessä sinulle sopivat ihonhoitotuotteet.


Aco

Ihonhoitotuotteet on luotu pohjoismaisiin olosuhteisiin, jotka soveltuvat herkälle iholle. Tuotteisiin on valittu vain tarkoin valikoituja ainesosia. 


A-DERMA

Dermatologisia ihohoitotuotteita jonka kasviperäiset vaikuttavat aineet rauhoittavat, hoitavat ja suojaavat herkkää ja haurasta ihoa.


Atopik

Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja jossa käytetään tehoaineina kotimaista luomukauraa ja luonnonmustikkaa. Vegaaninen ja gluteeniton.


Avene

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä, lääketehtaiden standardien mukaisesti tuotettuja ihonhoitovalmisteita.


Bioeffect

Islantilainen ihonhoitosarja, joka sisältää ihoa nuorentavia EGF-solukasvutekijöitä. 


DUCRAY

Lääketehtaan kehittämä tuotesarja jossa laaja valikoima hoitoratkaisuja ihon ja päänahan ongelmatilanteisiin sekä päivittäiseen hyvinvointiin.


Eucerin

Ihonhoitoa jonka tehon huomaat. Ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka ovat kehitetty erityisesti herkälle iholle.


Favora

Herkälle iholle soveltuva tuotesarja. Favora tekee yhteistyötä Allergia- ja astmaliiton kanssa.


IDUN Minerals

Vain apteekissa myytävä mineraalikosmetiikkasarja, johon kuuluu kattava valikoima värikosmetiikkaa kasvoille, silmille, huulille ja kynsille.


La Roche-Posay

Ihotautilääkäreiden suosittelema ihonhoitosarja herkimmille ihotyypeille.


Louis Widmer

Sveitsiläinen ihonhoitosarja. Kaikille ihotyypeille soveltuvia kosmetiikkatuotteita miedosti hajustettuina tai hajusteettomina. 


Vichy

Kokonaisvaltaista ja laadukasta ihonhoitoa koko keholle ikään ja ihotyyppiin katsomatta.