Blogi

10.12.2018

Pirtti on jo pesty puhtoinen...

PIRTTI ON JO PESTY PUHTOINEN… Näin joulun lähestyessä joulusiivoukset ovat varmasti joka kodissa ajankohtainen asia. Jotta me kaikki voisimme nauttia turvallisesta ja puhtaasta kodista, meidän täytyy välillä katsella nurkkiamme;... Lue lisää »

14.11.2018

Petrus on diabeetikon paras ystävä

Petrus, viralliselta nimeltään Noudon Keen As Mustard, on 3-vuotias aktiivinen kultainen noutajapoika Oulusta. Petruksen harrastuksiin kuuluvat mm. vesipelastus, tottelevaisuuskoulutus, rally-toko ja henkilöhaku. Monien harrastustensa... Lue lisää »

2.11.2018

Ajatus siirtyy jouluun

Talviaika on meillä! Illat ovat pimenneet, aurinkoinen kuuma kesä ja värikäs lämmin syksy on kääntynyt talven odotukseen. Joulukin tekee jo tuloaan. Miten selvitytyä pimeästä vuodenajasta ja ajatuksiin hiipivästä joulustressistä?... Lue lisää »

27.9.2018

Ystävä tositarkoituksella

SO

Syksy tulee, lehdet muuttuvat punaisiksi ja ne toiset lehdet täyttyvät tutuista tarinoista muovipussissa hyljätyistä kissanpennuista teiden varsilla ja epämääräisissä roskakasoissa. Löytöeläinyhdistyksillä riittää puolivillejä... Lue lisää »

11.6.2018

Mitä on laatu?

Hyvin usein puhumme laadusta tai laadukkuudesta keskusteluissamme. Voidaan puhua erinomaisesta ravintolasta, laadukkaasta autosta tai vaikkapa vaatteesta, joka säilyy useita pesuja venymättä tai nukkaantumatta.  Hyvä laatu yhdistetään... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Kaikki kirjoitukset

« Edellinen 1 2 Seuraava »