Blogi

6.2.2019

Sydänlapsen sankaritarina

Sydänlasten viikkoa vietetään 7.-14.2.2019 "Suomessa syntyy joka viikko keskimäärin 10 synnynnäisesti sydänvikaista lasta. Monet heistä joutuvat aloittamaan elämänsä selviytymistaistelulla, josta onneksi valtaosa selviytyy... Lue lisää »

2.1.2019

Onko kuoleman jälkeen elämää?

LO

Heräsin uuteen aamuun, itse asiassa myös uuteen vuoteen ajatuksella kuolemasta ja elämästä.  Ajatukseni näihin asioihin varmaankin saattoi uudenvuodenaaton illan vierailu ”anoppikokelaan” luona.  Hän on kokelas ainoastaan... Lue lisää »

10.12.2018

Pirtti on jo pesty puhtoinen...

PIRTTI ON JO PESTY PUHTOINEN… Näin joulun lähestyessä joulusiivoukset ovat varmasti joka kodissa ajankohtainen asia. Jotta me kaikki voisimme nauttia turvallisesta ja puhtaasta kodista, meidän täytyy välillä katsella nurkkiamme;... Lue lisää »

14.11.2018

Petrus on diabeetikon paras ystävä

Petrus, viralliselta nimeltään Noudon Keen As Mustard, on 3-vuotias aktiivinen kultainen noutajapoika Oulusta. Petruksen harrastuksiin kuuluvat mm. vesipelastus, tottelevaisuuskoulutus, rally-toko ja henkilöhaku. Monien harrastustensa... Lue lisää »

2.11.2018

Ajatus siirtyy jouluun

Talviaika on meillä! Illat ovat pimenneet, aurinkoinen kuuma kesä ja värikäs lämmin syksy on kääntynyt talven odotukseen. Joulukin tekee jo tuloaan. Miten selvitytyä pimeästä vuodenajasta ja ajatuksiin hiipivästä joulustressistä?... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Kaikki kirjoitukset

11.6.2018

Mitä on laatu?

« Edellinen 1 2 Seuraava »