2.11.2018

Ajatus siirtyy jouluun

Talviaika on meillä!

Illat ovat pimenneet, aurinkoinen kuuma kesä ja värikäs lämmin syksy on kääntynyt talven odotukseen. Joulukin tekee jo tuloaan.

Miten selvitytyä pimeästä vuodenajasta ja ajatuksiin hiipivästä joulustressistä? Suurella juhlalla on oma valmisteluaikansa. Käännän ajatukseni siihen ja päätän tänä vuonna valmistautua hyvissä ajoin jouluun, ilman joulustressiä.

Muutama viikko sitten kävimme ystäväni kanssa ulkoilemassa kauniissa säässä Pilpasuon luontopolulla. Luonnon rauha sekä värikäs upea ympäristö sai ajatuksemme juoksemaan.

Päädyimme suunnittelemaan lahjalistat hyvissä ajoin valmiiksi. Paras lahja perheen muille jäsenille on, että äiti voi hyvin. Päätimmekin pitää kiinni viikottaisista sauvakävelylenkeistä ja lumen tultua hiihtolenkeistä. Mainiot maastot löytyvät aivan lyhyen matkan päästä esimerkiksi Sankivaarasta. Varma keino piristää mieltä ja kroppaa on suunnata raittiiseen ilmaan. Ulkoilessa yhdessä ystävän kanssa voi päivittää kuulumiset ja vaihtaa ideat joululeivonnaisten- ja ruokien valmistamiseen. 

Päivien lyhentyminen saa valon määrän vähenemään. Osa sytyttää kirkasvalolampun ja osa taas sata kynttilää. Tässä vaiheessa onkin syytä muistaa D-vitamiini, tuo auringon valon eliksiiri. Mikäli sitä ei saa riittävästi ravinnosta, on syytä kääntyä asiassa apteekin ammattilaisten puoleen. D-vitamiinipitoisuuden voi helposti tarkistaa laboratoriossa verikokeella, jos et ole varma saatko D-vitamiinia riittävästi. Vitamiiniostosten yhteydessä apteekilla voi helposti hoitaa myös joululahjaostokset. Saat meiltä lahjasi kauniisti paketoituna.

Tässä sinulle muutama lahjaidea apteekin laadukkaista valikoimista.

Papalle: Verenpainemittari

Mummille:  Käsivoide- ja huulivoidepakkaus

Kälylle: Avenen Ihonhoitopakkaus

Aviomiehelle: Miesten Vichy-lahjapakkaus

Kummitytölle: Idun meikkejä

Hyvälle ystävälle: Scholl joulupakkaus kynsien hoitoon

Ihanaa talven odotusta ja tervetuloa Rotuaarin apteekkiin joulunavaukseen marraskuun puolivälissä. Tunnellmallinen valo valtaa silloin keskustan, kun Rotuaarin jouluvalot sytytetään kävelykadulle.

Lämpöisin ajatuksin <3

KP